Publicado el & archivado en Chamanismo, Espiritualidad.

Avui, dilSebastià Riera Morlàluns, catorze de desembre, hem celebrat la darrera trobada de meditació de l’any, i també la darrera trobada d’un llarg període de més de set anys, en el que cada dilluns no festiu ens hem trobat per a meditar.

La trobada d’avui, però, ha estat màgica: ha vingut una amiga de les més antígues del grup que feia molts mesos qumonjo meditante no podia venir, i ha portat una capsa de galetes boníssimes, i ha fet el donatiu més gran que mai s’havia fet en tots aquests set anys de trobades, pels nens i nenes amb sida de Tailàndia.

I totes les altres persones també hem fet (quelcom excepcional) bons donatius, que el Mercy Centre de Bangkok rebrà juntament amb tot lo recollit durant tot l’any 2015, en les trobades gratuites de meditació.

I una altre amiga ha portat el llibre “El Cor de la Mística” i una altre, per celebrar el final de trimestre i el Nadal, ha portat codonyat casolà i un formatge boníssim… i així, sense haver-nos-ho esperat, ens hem trobat celebrant junts, en pau i harmonia, el final de l’any 2015.

Però abans hmeditacio gongem meditat, hem estat en silenci, asseguts i caminant, i hem visualitat i sentit la Energia de la Vida, la Força… i hem cantat Metta, Karuna, Muditta i Ubbeka, mentre movíem els braços i els cossos, i hem fluït harmònicament amb els sons, amb la música…

Em cantat i viscut la cançó del Bodhisattva, la màgia d’estar en silenci i en acció, observant el que passa dins i fora… la consciencia plena i el cor ple.

Quanta joia i l’agraïment a la Vida brillava en els nostres ulls quan ens em dit “Fins sempre”. ¡¡¡ Això sí que és “meditació en acció” !!!

Metta.

Sebastià Riera i Morlà

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *