Publicado el & archivado en Espiritualidad.

Tambores 1Ja s’havia fet fosc i l’aire era fred aquella tarda de dijous, del passat Desembre, quan arribavem a la escola on haviem de celebrar la primera “trobada de instruments xamànics de percussió”.

Una escola senzilla, en un barri senzill, sense luxes superflus però amb la força de lo autentic, de lo útil, de lo pràctic. Sentiem l’esperit de les persones que caminen dia a dia fent front a les dificultats i aprofitant les alegries…

Podría haver estat un capvespre gris, i fred !!!

Però no és el mateix entrar en un teatre, o en un banc, o en un mercat… que en una escola. I els petits detalls de la presencia dels infants (i dels mestres) en aquell edifici, anaven donant color i escalfor al capvespre. Els dibuixos i les frases a les parets, les joguines, els mobles tan petits… fins i tot hi havia un mini water pels més petitons !!!

Quin goig més gran sentir-se ben rebuts per la inocencia i la esperança, pels colors càlids dels jocs dels infants, quan el que vens a fer és… tocar el tambor !!!

I vàrem celebrar el taller gratuït de “Pràctiques de instruments xamànics propis amb ritual de cap d’any“, a la Escola Maquinista del barri de Sant Andreu de Barcelona, i l’èxit va ser tan gran que vàrem decidir que el faríem més cops, i ja hem programat trobades pels dijous dies 5 de febrer, 16 d’Abril i 4 de Juny de 2015.

Si sents que vols participar, inscriu-te i vine amb el teu instrument xamànic de percussió !!!!

Sebastià Riera i Morlà

IMG_0442IMG_0454

 

Tambor chamánico

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *